کاربرد بالقوه نانولوله‌ های کربنی در گندزدایی آب
یادگیری و پیشرفت
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
دیجیتال مارکتینگ
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
رشد کسب‌وکار
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
صنعت آموزش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 18 ارديبهشت 1398
بازدید : 337
نویسنده : کیا فایل

کاربرد بالقوه نانولوله‌ های کربنی در گندزدایی آب

کاربرد بالقوه نانولوله‌ های کربنی در گندزدایی آب

 

دانلود مقاله کاربرد بالقوه نانولوله‌های کربنی در گندزدایی آب
(متن ترجمه به فارسی)
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد

قالب: Word

تعداد صفحات: 33

توضیحات:

چکیده
گندزدایی آب در جهت کنار آمدن با تعارض بین تقاضای مردم برای آب و کمبود آب متداول در همه جا (به طور جهانی) اهمیت دارد. به علت منحصر به‌ فردی و تنظیم پذیری خصوصیات ساختاری فیزیکی و شیمیایی، نانولوله های کربنی عوامل مهمی در تصفیه آب مطرح شده‌اند. این پژوهش موجب یک کوشش برای فراهم ‌سازی بازبینی از راه ‌حل‌های بالقوه در جهت چالش‌های مختلف محیطی با استفاده از جاذب‌های CNT می‌شود. کاتالیزورها یا کمک کاتالیزورها، غشاءها و الکترودها مزیت‌های CNT برای مواد متداول تصفیه­ ی پساب ها تأیید شده اند و چالش‌های باقی‌مانده مطرح شده‌اند.
مقدمه
بحران آب یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های زمان ما است. کمبود آب تازه و تمیز یک مشکل حاضر در سراسر جهان است. تقاضا برای آب به سرعت در حال افزایش است، چون پیامد افزایش جمعیت و شهرنشینی سریع می‌باشد. کمبود منابع آبی تکنولوژی‌های مؤثر را برای بازیافت پساب و نمک‌زدایی آب دریا فرا می‌خواند. ضمناً آلودگی، مشکلات کمبود آب را تشدید می‌کند. آلاینده‌های مختلف منابع آبی وارد می‌شوند و از طریق فعالیت‌های انسانی حاصل از آلاینده‌های متداول، مانند فلزات سنگین و فراورده‌های نفتی، پدیدار شدن میکروآلاینده‌ها مانند Microcystin و آنتی‌بیوتیک‌ها (Shannon 2008) برخی از این آلاینده‌ها را به طور مؤثر نمی‌توان از طریق روش‌های سنتی تصفیه پساب ها از آب و پساب ها جدا کرد. به علاوه، تکنولوژی‌های مؤثرتر و کم هزینه برای گندزدایی و تصفیه آب و پساب‌های صنعتی برای اهداف کاربردی مورد نیاز هستند، مخصوصاً در نواحی روستایی.
بعد از اولین اکتشاف در سال 1991، CNTها توجه پژوهشگران عظیمی را در مجامع مختلف علمی به خود جلب کردند. به علت خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، الکتریکی و ساختاری تنظیم پذیر، CNTها می‌توانند تکنولوژی‌های نوین را در جهت عنوان کردن کمبود آب و مشکلات آلودگی آب القا سازند. نانولوله‌های کربنی بر پایه نانوتکنولوژی¬ها کاربردهای تصفیه آب را در بسیاری از زمینه‌ها، مانند جاذب‌ها، کاتالیزورها، فیلترها یا غشاءها برپا کرده اند. هزینه، اغلب یک فاکتور محدودکننده در کاربردهای CNT مبنی بر مواد تصفیه آب در مقیاس‌های بزرگ است.

 


 





:: موضوعات مرتبط: شیمی , ,
:: برچسب‌ها: فایل , کاربرد بالقوه نانو , لوله‌ های کربنی , گندزدایی آب , کاتالیزورها , کمک کاتالیزورها , غشاءها و الکترودها , نمک‌ زدایی , فیلترهای CNT ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








فروشگاه فایل کیا؛ منبع جامع انواع فایل... چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان منبع جامع انواع فایل و آدرس kiyafile.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.











RSS

Powered By
loxblog.Com
مدیر سبز، آموزش بازاریابی

TOOLS BLOG

TOOLS BLOG